Disse Dyr Graver Huller I Din Have

Billede: pexels.com

Har du lagt mærke til at der er begyndt at komme huller ude på din græsplæne? Det kan være at du har ubudne gæster i haven, men hvem er disse slyngler? Find svaret forneden.

Når der er huller i haven eller små jordbakker, så kan det være tegn på at du har haft besøg af muldvarper. Disse små jordbakker kaldes og muldvarpeskud.

Disse muldvarpeskud kommer efter at muldvarpen har gravet efter føde under jorden, hvor det er nødvendigt for den at komme op igen efter luft.

Muldvarper er fredelige og gøre ingen fortræd, de dukker oftest op om natten efter at de gravet nede under jorden i flere timer.


Udover muldvarperne så er der også andre dyr der kunne have gravet huller i din have. Mosegrisen er også en som man kunne have haft på besøg om natten. 

De minder meget om muldvarpen men er dog mindre og efterlader også mindre jord efter at de har været oppe.

Det kan også være tegn på at der er rotter ude i haven. Hvis der er større huller i græsplænen uden at der er opgravet jord, så kan det være at det er rotterne.

Hvis man har mistanker om at der er rotter i jorden, så har man faktisk pligt til at kontakte sin kommune og oplyse dem problemet.

Dette tekstindlæg er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe højttalere.

Relaterede Indlæg