Hvordan Presser Man Blomster?

Billede: Pixabay, neelam279

Har du fået en buket eller nogle enkelte blomster, som du gerne vil bevare til evig tid og som du kan kigge på hver dag, så er blomster presning en god måde at gøre brug af.

Det er faktisk ikke svært at gøre og der er selvfølgelig også en lille vejledning i det følgende, som gør det endnu nemmere for dig.

Du tager de blomster, du gerne vil have under pres og lægger dem ind i en gammel avis. Blomster, der har stået i vand, har naturligvis suget noget væske til sig og det er vigtigt at få det ud af dem først, da de ellers vil rådne. I processen kan det være nødvendigt at skifte aviserne, da der kan være meget væske i dem.

Husk at lægge blomsterne pænt, når du starter presningen.

Når det meste af væsken er suget ud, er det tid til at lægge dem enten i en plantepresser eller lægge dem under noget tungt. Her kan der igen komme noget væske ud og derfor kan det blive nødvendigt at skifte aviserne igen efter nogle dage.

Når blomsterne har været presset i nogle dage, evt. med et skifte af aviser, kan du klistre dem fast på et stykke papir, på et lærred eller hvad du nu vil bruge dem til.

Det indhold du læser i artiklen, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: populære ringe. Heraf marketet, som du ser øverst.

Relaterede Indlæg