Hvordan Tørre Man Blomster? Få Svaret Her

Billede: Pexels.com

Har du også set nogle af de tidsløse tørre blomster på din favorit influencers instagram? I dette indlæg vil jeg kort forklare hvordan du kan tørre blomsterne selv og spare penge for at købe dem andetsteds. Få svaret her. 

Tørrede blomster er blevet enormt populære at have i stuerne, under coronaen. Tanken ved det er måske lidt svære at sluge, for plejer man ikke at have friske blomster i vaserne? Jo, det plejer din mor nok at have. Men i nutidens Danmark, så er det altså tørrede blomster der er det nye. 

Det er selvfølgelig ikke alle blomster du kan tørre. Eller det kan du egentlig godt, men det er i min optik, ikke særlig pænt at have en tørrede tulipan, hvor den ingen blomster har. Tilbage er kun stilken. 

Så derfor drejer det sig om nogle bestemte blomster der er værd at tørre, såsom lavendler, tidsler, brudeslør og hortensiaer, bare for at nævne få. Det er i hvert fald dem man ser mest af på instagram i disse dage. 

Sådan tørre du blomsterne

  1. Lad blomsterne stå i en vase med kun lidt vand i bunden. 
  2. Når blomsterne begynder at udtørre, så hælder du vandet fra.
  3. Giv dem noget hårlak. Det holder på formen og farverne. 
  4. Sæt dem i en ønsket vase og lad dem tørre ud til det ønskede.

Tak for støtten. Tak til avXperten for deres økonomiske bidrag til dette indlæg. Der kan du blandt andet shoppe: robotstøvsuger. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Relaterede Indlæg