Hvornår Skal Man Vande Blomster?

Billede: Pixabay / SushiHue

Er du blevet ny haveejer eller har du et par krukker på terrassen?

Nu er du blevet i tvivl om, hvordan du skal vande dem og ikke mindst hvornår?

Så skal du læse med her, så du får en ide om, hvornår du skal vande dine blomster.

Blomster i krukker skal have temmelig meget vand, des mindre krukker, des mere vand skal de have. Blomster i krukker skal som udgangspunkt have vand hver dag i sommer perioden, da de tørrer meget hurtigt ud. Kommer der en byge med en god portion regn, så kan man godt springe den dag over.

Har du blomster i haven, så må du vurdere om de trænger til vand. Her ses vandmanglen oftest ved at bladene begynder at hænge lidt og blive lidt slatne.

Nogle vælger ikke at vande i haven, da der hurtigt kan blive brugt rigtig mange liter vand på det og det kan blive ret dyrt. Vælger du at vande din have, så er det bedste tidspunkt at vande på om aftenen, hvor der begynder at komme lidt længere skygger. På denne måde bliver blomsterne ikke forbrændt, når solens stråler rammer vanddråberne og vandet fordamper langsommere.

Håber denne artikel har været til hjælp med dine kommende blomster og hvornår man bør vande dem.

Tak til Perlen Odense Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til dette tekstindlæg. Hos Perlen Odense bestiller du et stort udvalg af Smykker til kvinder. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Relaterede Indlæg