Hvordan Holder Man Katte Væk Fra Haven?

Billede: Pixabay

Hvis man har en have, så har man muligvis prøvet den frustrerende situation, hvor en eller flere katte bruger lidt for meget tid. Der kan være mange grunde til, at man ikke ønsker kattes tilstedeværelse. Blandt andet kan katte svine, og nogle er generelt bare ikke glad for katte. Man kan også have en hund på matriklen, der bestemt ikke sætter pris på det lille besøg.

Hvordan holder man katte væk fra haven? Der er flere forskellige måder at holde katte væk fra sin have. Blandt andet kan man bruge citrusskaller, Gå-Væk-Kat planter eller Kakao flis, blot for at nævne et par stykker. Dette er de nemmeste måder, som effektivt kan holde katte væk, uden at skade dem på nogen måde.

Det nemmeste og mest nærliggende råd er det med at bruge skallerne fra citrus frugter. Katte bryder sig ikke om lugten af citrus, og du kan derfor strategisk placere nogle skaller der, hvor katten ofte kommer. Med tiden vil den formentlig helt holde sig væk. Du behøver oven i købet ikke rydde skallerne op, da de blot bliver nedbrudt.

De famøse Gå-Væk-planter er også et godt bud. Katte (og hunde) kan ikke lide lugten fra planten, men bliver på ingen måde skadet af planten.

Relaterede Indlæg