Hvordan Undgår Man Katte I Haven? - Tips Og Tricks

Billede: Pixabay

Er du træt af at din have er blevet træffested for hvad føles som hele nabolagets katte, eller er du bare træt af den ene kat som bare kommer igen og igen, så findes der heldigvis et par tips og tricks imod dem.

Der findes faktisk specifikke produkter som er lavet til at holde katte væk, som kan strøs ud i de områder hvor du oplever at de opholder sig, eller du kan drysse langs din grund, så de ikke kommer i nærheden af grunden.

Nogle mener også at krydderier, som peber, kanel, rosmarin, timian og lignende kan afholde katte for at komme i nærheden, måske fordi disse krydderier dufter mere kraftigt.

Hvis du har børn og de har en vandpistol eller du er klar på at anskaffe en, så er det bare om at ligge den klar med vand i lige ved havedøren.

Når du så ser katten ude i din have er det bare om at være hurtig på aftrækkeren og sprøjte vand på den, det skader ikke katten at få lidt vand og så vil den i fremtiden være mere afholdene fra at komme tilbage til stedet.

Der er dog også nogle der mener det er nok at lave høje lyde, som klap, og skræmme katten væk, men ikke alle katte reagere på dette.

Vi takker avXperten for deres støtte til teksten på netop denne artikel. Hos avXperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis elektronik og værktøj Vha. avXperten overlever denne hjemmeside.

Relaterede Indlæg